Skip to content Skip to footer
FAQs

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Some description text for this item

Η επιστροφή του οχήματος σε άλλο προορισμό είναι εφικτή, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο μας. Για αυτήν την υπηρεσία υπάρχει επιπλέον χρέωση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας για να σας παρέχουμε, κάθε δυνατή βοήθεια με την κράτησή σας.

Σε περίπτωση που προκληθούν ζημιές στο ενοικιαζόμενο όχημα με υπαιτιότητα του ενοικιαστή, τότε η μικτή ασφάλεια καλύπτει αυτές τις ζημιές. . Υπάρχει ένα αρχικό ποσό ευθύνης που επιβαρύνει τον ενοικιαστή

Η ολική απαλλαγή ευθύνης ζημιών, είναι μια υπηρεσία που σας προσφέρετε online  και μηδενίζει την συμμετοχή σας σε πιθανές ζημιές στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μετά από κάποιο ατύχημα. (Στους όρους χρήσης μπορείτε να βρείτε τις εξαιρέσεις).

Όλες οι τροποποιήσεις-αλλαγές, είναι χωρίς χρέωση και μπορούν να γίνουν πριν την έναρξη της ενοικίασης. Πρέπει να γίνουν γραπτώς με email στο reservations@skiathosfinecars.com  ή τηλεφωνικά στο +30 24270 22696 και τίθενται σε ισχύ από την στιγμή που θα τις λάβουμε και τις εγκρίνουμε.  (Παρακαλούμε μην ξεχάσετε να αναφέρετε τον αριθμό του voucher).
Δεν επιστρέφονται χρήματα για ημέρες που δεν χρησιμοποιήσατε ή αν το αυτοκίνητο επιστραφεί πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία.

Μπορείτε ελεύθερα να το κάνετε, αναφέροντας ποιές υπηρεσίες θέλετε να προσθέσετε, στέλνοντας e-mail στο reservations@skiathosfinecars.com. Επίσης, μπορείτε να καλέσετε το τμήμα κρατήσεων στο +30 24270 22696. (Παρακαλούμε μην ξεχάσετε να αναφέρετε τον αριθμό του voucher)

Η ακύρωση μιας κράτησης μπορεί να γίνει χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για ακυρώσεις που θα γίνουν έως και 24 ώρες πριν την έναρξη της ενοικίασης. Κρατήσεις που θα ακυρώνονται το τελευταίο 24ωρο,  θα χρεώνονται μια μέρα ενοικίασης.

Για οποιαδήποτε τροποποίηση της κράτησής σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας είτε τηλεφωνικά στο +30 24270 22696, είτε μέσω e-mail στο reservations@skiathosfinecars.com . Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επισήμανση του αριθμού και του ονόματος κράτησης. Δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων σε ενοικιάσεις που επιστέφουν νωρίτερα της προγραμματισμένης ημερομηνίας επιστροφής.

Εάν θα χρειαστείτε το ενοικιαζόμενο όχημα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, παρακαλούμε ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό τηλεφωνικά στο +30 24270 22696 ή μέσω e-mail στο reservations@skiathosfinecars.com. Η επέκταση της ενοικίασης σας, ίσως κοστολογηθεί με διαφορετική τιμή από αυτήν της κύριας κράτησής σας.

 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
 • 24ωρη οδική βοήθεια
 • Φόρος Προστιθέμενης Αξίας
 • Ασφάλεια ευθύνης έναντι τρίτων
 • Aσφάλεια πυρός
 • Aσφάλεια κλοπής
 • Ασφάλεια ιδίων ζημιών (μικτή με απαλλαγή)
 • Παραδόσεις και παραλαβές όλο το 24ωρο χωρίς επιπλέον χρέωση

Για να παραλάβετε το όχημα θα πρέπει να έχετε μαζί σας το δίπλωμα οδήγησης (ευρωπαϊκό ή διεθνές) το οποίο θα έχει εκδοθεί τουλάχιστον 12 μήνες από την ημέρα της ενοικίασης. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παράδοσης ο ενοικιαστής οφείλει να παρουσιάσει ως εγγύηση, μια έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομά του ή στο όνομα άλλου ατόμου το οποίο θα είναι παρόν στην παράδοση του οχήματος.

Όλα τα παράπονα/παρατηρήσεις , τα διαχειρίζεται το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο: info@skiathosfinecars.com .

Όχι. Κανένα από τα οχήματά μας δεν επιτρέπεται να βγει εκτός συνόρων.

Σε περίπτωση μηχανικών δυσκολιών ή ατυχημάτων στο αυτοκίνητό σας, είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας συμβουλευτείτε το συντομότερο δυνατόν. Στην περίπτωση ατυχήματος πρέπει να ενημερώσετε την τοπική αστυνομία, να συμπληρώσετε τα κατάλληλα έντυπα και τα πλήρη στοιχεία του κάθε εμπλεκόμενου. Θα πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο ατυχήματος κατά την επιστροφή του οχήματος σε εμάς. Η Skiathos Fine Cars,  εταιρία μίσθωσης αυτοκινήτων, πρέπει να δώσει την έγκριση για να αντικατασταθεί ή να επισκευαστεί το όχημα. Είναι σημαντικό να διατηρείτε ένα αντίγραφο όλης αυτής της διαδικασίας για τα αρχεία σας.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας, θα σας περιμένει έξω από τις αφίξεις του αεροδρομίου ή μπροστά στο λιμάνι της Σκιάθου,  κρατώντας πινακίδα με το όνομά σας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας επί 24ώρου βάσεως  τηλεφωνικά και μέσω fax στο +30 24270 22696 και μέσω e-mail στο info@skiathosfinecars.com . Διεύθυνση γραφείου: Τέρμα Παπαδιαμάντη, 37002, Σκιάθος.

Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό πτήσης σας ή την γραμμή του πλοίου, δεν θα υπάρχει πρόβλημα διότι μπορούμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη  των δρομολογίων. Σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο ώστε να μας ενημερώσετε το συντομότερο.

Η Skiathos Fine Cars, προσφέρει στους πελάτες της τροποποιήσεις ή αλλαγές χωρίς χρέωση, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιαδήποτε αλλαγή σχεδίων στο ταξίδι σας.

Η Skiathos Fine Cars ακολουθεί πολιτική δυναμικής τιμολόγησης και οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές οποιαδήποτε στιγμή. Συνεπώς είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσουμε να επικυρώσουμε τιμές που είχατε δει σε κάποια προηγούμενή σας αναζήτηση. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε πάντα να επιβεβαιώνετε την κράτησή σας όσο το δυνατόν συντομότερα, καθώς η διαθεσιμότητα των οχημάτων στις χαμηλότερες τιμές μπορεί να είναι περιορισμένη.

Θα πρέπει να επιστρέψετε το όχημα με την ίδια ποσότητα καυσίμου με την οποία το παραλάβατε.

Οι μισθώσεις αυτοκινήτων εργάζονται σε 24ωρη βάση, έτσι εάν νοικιάζετε από τη Δευτέρα στις 10πμ μέχρι την Τρίτη 10πμ αυτό θεωρείται μια ημέρα. Εάν νοικιάσετε από την Δευτέρα στις 10πμ μέχρι την Τρίτη στις 1μμ έχετε περάσει τις 24 ώρες και επομένως έχετε εισαγάγει μια δεύτερη ημέρα στο ενοίκιο.

 

Επομένως θα χρεωθείτε για το ενοίκιο 2 ημερών. Παρακαλούμε ελέγξτε τους χρόνους σας προσεκτικά κατά την κράτηση.

Τον αριθμό κράτησής σας θα λάβετε κατά την πραγματοποίηση της κράτησης σας. Αυτό διευκολύνει την ομάδα μας να σας προσδιορίσει κατά την όποια επικοινωνία μας, μαζί σας σχετικά με την κράτησή σας.

Δυστυχώς δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που επιστρέψετε το όχημα νωρίτερα της προγραμματισμένης επιστροφής.

Φυσικά. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω βοήθεια.

Εάν είστε κάτω από 23 ετών ή πάνω από 78 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, για μια περαιτέρω ανάλυση όλων των διαθέσιμων επιλογών.

Είναι δυνατό να μειωθεί το ποσό ευθύνης στο όχημα με την αγορά πρόσθετης ασφάλειας “Πλήρης Κάλυψη”. Αυτό μειώνει το ποσό ευθύνης στο μηδέν. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται μέσα από την διαδικασία της online κράτησης.

Μην ανησυχείτε. Παρακαλούμε ελάτε σε επαφή μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 24270 22696 ή μέσω e-mail στο info@skiathosfinecars.com , ώστε να πραγματοποιήσουμε την τροποποίηση.

Μπορείτε να επιλέξετε το παιδικό κάθισμα κατά την διαδικασία κράτησης. Τα παιδικά καθίσματα τοποθετούνται αποκλειστικά και μόνο από τον γονέα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να υπάρχει μια κύρια πιστωτική κάρτα (Visa-Mastercad) στο όνομα του οδηγού. Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, παρακαλούμε καλέστε το κέντρο κρατήσεων για να διερευνήσουμε κάποιες άλλες εναλλακτικές .

Μπορείτε να μειώσετε το ποσό απαλλαγής ευθύνης σε περίπτωση ατυχήματος σε μηδέν ευρώ, επιλέγοντας την επιλογή της πλήρους απαλλαγής ευθύνης ζημιών (FDW), κατά τη διαδικασία κράτησης ή και τη στιγμή της ενοικίασης.

εχετε αποριεσ;

Θέλω να ρωτήσω...

Some description text for this item

  Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το διαχείριση των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  Μετάβαση στο περιεχόμενο